keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Klara vappen!

Taas on se aika vuodesta, kun saa vetää haalarit jalkaan sekä valkolakin päähän ja pääsee nauttimaan munkkisimat. Aiemmista opiskelijavuosista poiketen juhlin vappua vain kaksi päivää, tänään ja huomenna. Ensimmäistä kertaa vappua vietän Joensuussa.

Kuva viime vuodelta,
Helsingin tuomikirkon portailta

Päivällä osallistun kaverien kanssa vappukulkueeseen ja patsaiden lakitukseen. Päivä alkaa ainejärjestön tarjoamalla skumpalla. Yliopistolta matka suuntaa Ilosaareen, jossa on jotain ylioppilaskunnan järjestämää ohjalmaa. Luultavasti viihdymme siellä muutaman tunnin ja tulemme sitten meille etkoilemaan. Illaksi suuntaamme baariin.
Huomenna on ohjelmassa vappupiknik.

Tällä viikolla ei onneksi muuten olekaan enää lähiopetusta. Itseasiassa minulla on ennen kesää enää 3 lähiopetuskertaa: kaksi gradusemmaa ja ensi syksyn harjoitteluun liittyvä työpaja. Tiedossa siis paljon itseopiskelua gradun parissa. Kelaltakin tuli jo myöntävä vastaus kesätukieni suhteen...

Viikonloppuna hyvä ystäväni tulee kylään. Hänellä on pääsykokeet, joten saan tänäkin vuonna vähän jännitellä. Luultavasti menen myös opojen pääsykoepäivänä pyörimään yliopistolle tuutorien kanssa.

Hyvää vappua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti