sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Enää viikko opiskelijaelämää edessä!

Otsikko viittaa lähinnä siihen, että asun enää viikon Joensuussa. Opiskelijastatusta saan teknisesti vielä pari viikkoa käyttää - tai oikeastaan pari vuotta, koska minulla on opinto-oikeutta Lapin yliopistoon jäljellä. 

Mutta siis, työnhakua olen harrastanut pari päivää rennolla otteella. Kunhan saan viimeisetkin opintosuoritukset, voin alkaa kunnolla panostaa oman työpaikan löytämiseen.
Minulla on enää yksi lähiopetustunti jäljellä, ja sen aiheena on itseasiassa työnhaku. Tunnille pitäisi tehdä välitehtävä, johon kuuluu oman CV:n ja työhakemuksen teko.


Tänään on MM-kisojen viimeinen päivä. Tiedossa siis vielä muutaman lipun kasvomaalaamista ja maskotin saattamista, sitten on talkoourakka ohi. Illalla on vielä päätösbileet urheilijoiden kanssa. =) 

Tiistaina on viimeinen (psykologian) tentti, johon yritän tässä vähän lukea ennen stadionille lähtöä. Hyvä sää, kämppiksen parhaillaan leipoma mustikkapiirakka ja tuleva muutto vain vievät ajatuksia ihan muualle kuin koulutuksen sosiaalipsykologian pariin.

Aurinkoista kevättä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti