tiistai 14. huhtikuuta 2015

Työnhakua ja viralliset paperit

Jepulis jee, meikä on vihdoin viimein virallisesti kasvatustieteen maisteri! Sain tänään postissa tutkintotodistuksen. :) Ohjauksesta tuli kiitettävä, psykologiasta hyvä.

Posti toi muutakin kivaa, nimittäin palkkalaskelman opesijaisuuksista. Vähän jopa yllätyin, miten hyvin niillä tienaa. :D Lisäksi sain TE-toimistolta kirjeen työttömyysturvaa koskien. Vähän ironista.

Tällä viikolla on tiedossa pari opon sijaisuutta yläkouluilla. Tämä päivä on mennyt työnhaussa, pikku visiitillä entisellä lukiolla ja veljenpoikien kanssa temmeltäen. Vähän meinaa ressi iskeä työpaikan etsimisen suhteen, mutta toisaalta yritän saada itseni ymmärtämään että a) taloustilanne on vaikea, b) olen vielä nuori ja c) minulla on joka tapauksessa vielä opiskelupaikka Lapin yliopistossa. Varasuunnitelmanani on tehdä syksyllä edelleen sijaisuuksia ja opiskella sitten erityispedagogiikkaa. Luultavasti muutan siinä tapauksessa Tampereelle.

Viikonloppu vierähtää poikaystävän kanssa. Suunnittelin leipovani jotain kivaa. Viime lauantaina iski taideinspiraatio, ja piirustelin poikaystävälle vähän:



Kohta vähän virkistämään aivoja ja kehoa koiralenkille. 

2 kommenttia:

  1. Voitko tosiaan olla työkkärin asiakas/työttömänä, jos sinulla kerran on opiskelupaikka vielä jäljellä?

    VastaaPoista
  2. Itä-Suomesta olen jo valmistunut ja Lapin yliopistosta olen siis parhaillaan poissaolevana.

    VastaaPoista