torstai 4. heinäkuuta 2013

Herkkuja

Heipä hei!

Kävin eilen nepalilaisessa ravintolassa, Kantipurissa, Helsingissä. Ruoka oli todella hyvää, eikä kuitenkaan ihan ylihintaista. Seuranani oli lapsuudenystäväni Hanna, hänen brasilialainen poikaystävänsä (joka on ollut Suomessa vasta kuusi päivää) ja toimittajaksi opiskeleva ystäväni Anu. Aterian aikana julistin, että lammas on parasta lihaa maailmassa. Lisäksi (valkosipuli)nanleipä on todella hyvää, mutta aika rasvaista. Siinä sai laihdutus/kunnonkohotusprojektini kyytiä.


Jälkiruoaksi kävimme ostamassa  jugurttijäätelöä, Tennispalatsin fozen yogurt -baari Jogosta. Hanna halusi, että hänen poikaystävänsä saa maistaa suomalaista jäätelöä, joten vierailimme myös Helsingin jäätelötehtaan kioskilla.

Mustikka-appelsiini-jäätelö

Muuten viikko on sujunut töissä, hyvien kirjojen parissa, lenkkeillen ja Rillit huurussa (The Big Bang Theory) -sarjaa pällistellen. En ole aikaisemmin kyseistä sarjaa seurannut vakituisesti, mutta pari viikkoa sitten jäin totaalisesti koukkuun. Menojeni vuoksi en kuitenkaan ehdi joka ilta television ääreen kahdeksalta, joten tilasin kaikki viisi tuotantokautta netistä. Odottelen kuumeisesti koska ne mahtavat postiluukusta kolahtaa.


Huomenna lähden viikonlopun viettoon vanhempien luokse. Sunnuntaina on luvassa sukulaispojan rippijuhlat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti