lauantai 2. marraskuuta 2013

Kvantitatiivinen tutkimus 2 ei kiinnosta

Karmaisewan hyvää pyhäinpäivää lukijoille! :)

Takana vilkas viikko, johon lukeutui tentti, halloweenbileet, seminaari, kuivaa kvantikurssia ja leffailta. 

Aloitan halloweenbileistä. Kaikille yhteiset etkot järjestettiin yliopistolla ja paikalla oli todella paljon väkeä! Moni oli panostanut asuun. Itse pukeuduin "Corpse Brideksi", tai oikeastaan laitoin päälle, mitä kaapista lötyi. Kaverillani Johannalla oli ihana kurpitsa-asu!


Laadullisen tutkimuksen kakkoskurssi on nyt ohitse, jipii! Odottelen, milloin WebOodiin ropisee opintopisteistä tuosta kurssista sekä tenteistä (jos ne menivät läpi...). 

Tiistaina alkoi uusi kurssi; kvantitatiivinen tutkimus 2. En tajunnut juuri mitään, vaikka olen käynyt ensimmäisen kurssin (joskus vuosi sitten). Aika moni irvisteli, kun luennoitsija toitotti: "kuten muistatte ensimmäiseltä kurssilta, niin..." :D
Perustimme parin opokaverin kanssa opintopiirin, jossa sitten käymme läpi eri osioita ja autamme toisiamme. Kurssiin kuuluu siis luentojen lisäksi harjoittelua atk-luokassa, harjoituskoe ja tentti. SPSS-ohjelmaa siis naputellaan.


Olin eilen katsomassa Thor: The Dark World -leffan. Tuutorini houkutteli minut mukaan, koska hän on töissä kyseisessä leffateatterissa ja sai siis halvemmalla lippuja. 

Thor 2 oli yllättävän hyvä jatko-osaksi, jopa parempi kuin ensimmäinen. Toki Marvelin leffat muodostavat Avengersien, Iron manin ym. supersankarileffojen kanssa saagan. 
Suosikikseni nousi aiemmista osista tuttu pahis Loki, joka toi leffaan raikasta huumoria :D Jep, pahikset ovat usein leffan suola ja paljon karismaattisempia kuin hyvikset! 
Leffan taistelukohtauksista moni oli myös tehty pilke silmäkulmassa.

Kuva täältä


Mitäs viikonloppuna sitten?

Maanantaina on Johdatus ohjauksen teoriaan ja käytäntöön -kurssin tentti, johon onneksi tarvitsee lukea vain yksi melko ohut kirja. Luen kyseisen kirjan tänään huomenna loppuun ja huomenna kertailen.

Uusi kämppiksemme muuttaa tänään, joten varmaan tulee rupateltua tässä hänenkin kanssaan jonkin verran :) Muut kämppikset ovat viikonlopun muualla.

Ensi viikolla pitäisi palauttaa sekä essee ammattikoulusta (jossa vierailimme) että palvelujärjestelmä -kurssin luentopäivis. Naputtelen siis niitäkin eteenpäin.

Lisäksi siivoilen vähän ja teen pitkän lenkin jossain vaiheessa. Sherlockin toisesta kaudesta on vielä vimppa jakso katsomatta, joten sohvalla röhnötystä luvassa myös! :)


Hauskaa halloweenia kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti