sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vauhdikas viikko takana!

Vihdoin sain nukuttua univajeen pois ja nyt on edessä uusi, hieman edellistä rennompi, viikko!

Meidän opojen pikkujoulut sujuivat hyvin, vaikka alussa jouduinkin soittamaan ylioppilaskunnan puheenjohtajalle erään lukitun oven takia :D Vedin pienen stressikohtauksen, mutta onneksi saatiin lopulta aloitettua kekkerit ajoissa. Minä ja Sanna siis juonnettiin, mikä oli hauskaa puuhaa. Vanhemmat opiskelijat kiittelivät ja kehuivat varsinkin koristeluja (jotka koostuivat 3D-lumihiutaleista, jouluvaloista ja koristenauhoista + parista Marilyn julisteesta ja vanhoista korteista). 


Juhlaputki jatkui viikonloppuna, sillä lähdin Tampereelle SONKin liittokokoukseen ja 50-vuotisjuhliin. Oli todella antoisa reissu, joka sisälsi myös tanssahtelua niin bändin tahtiin ravintola Juvenesissa kuin yökerhossakin. Liittari sujui hyvin ja joistain asioista syntyi paljonkin keskustelua, mutta en tässä blogissa mene tarkemmin niihin.

Sain taas tavata ihania uusia ihmisiä, sillä poliittinen toiminta on minulle vielä melko uutta. Kuulin viikonlopun aikana myös Krista Kiurun ja Jutta Urpilaisen puheet.

Nukuin la-su välisenä yönä kolme tuntia. Sunnuntai meni matkustellessa; Eino-myrskyn vuoksi junayhteydet takkuilivat ja jouduimme odottamaan delegaatioporukkamme kanssa Pieksamäellä kaksi tuntia varakuljetusta. Kun bussiin viimein pääsimme, se meni rikki. Toiseen bussiin vaihdoimme Varkauden kohdalla. Kun viimein pääsin kotiin Joensuuhun, olin melko poikki.

Joensuun delegaatio liittarissa

WebOodiin olen kerännyt itselleni jo 15 opintopistettä. Muutamasta kurssista vielä odottelen suoritusmerkintää.

Tällä viikolla pitäisi työstää loppuun eräs ryhmätyö, jossa on mm. tarkoitus tutkia kansallista opetussuunnitelmaa ja verrata sitä jonkin lukion opetussuunnitelmaan. Oma osuuteni on onneksi jo melko pitkällä. 

Toinen keskeneräinen koulutyö on essee opinto-ohjauksen klassikosta. Minun aiheeni on Carl Rogers, joka kehitti persoonakeskeisen ohjauksen. Kirjoitusurakka on nyt puolivälissä. 

Kuva täältä

Lisäksi tällä viikolla pitäisi siivota, askarrella joulukortteja Hannan kanssa ja viettää lauantaina meidän kämppisten kesken pikkujouluja. Aloittelen myös pikkuhiljaa gradun ideointia.

Tekemistä siis riittää edelleen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti