lauantai 30. marraskuuta 2013

Nörttiviikonloppu


Pitkästä aikaa! 


Tuossa kuvassa tiivistyy viikonloppuni: hieman viihdettä ja pänttäämistä. Lisäksi kävin tänään kampaajalla pitkästä aikaa. Leikkautin huonot latvat pois ja värjäytin muutaman raidan :)

Leivoin äsken katkaraputillipiirakkaa, josta tuli todella hyvää. Käytin mustapekka-kermaa, joten maku oli ihanan täyteläinen ja pippurinen.

Viime viikolla kävin keskustelemassa Graduni aiheesta, ja asiat selkiytyivät sen suhteen aika lailla. Tammikuussa olisi tarkoitus aloittaa seminaarityöskentely, mutta sitä ennen perehdyn kevyesti kirjallisuuteen. Kerron vasta ensi keväänä tutkimuksestani tarkemmin.

Opintorekisterissä minulla on tällä hetkellä 21 opintopistettä, ja suurin osa kursseista on arvosteltu vain asteikolla hyväksytty/hylätty. On siellä toki kaksi nelostakin :) 

Piparkakkutalo vuosimallia 2011


Olen jo ostanut muutaman joululahjan läheisestä "taitokorttelista", josta saa kivoja käsitöitä ja persoonallisia juttuja. En toki kovin ruhtinaallisesti voi panostaa jouluostoksiin opiskelijabudjetilla.

Ensi viikolla lähden vierailemaan Rollossa. Junamatkat hyödynnän tenttipänttäämiseen, mutta muuten yritän vähän lomailla kaverien kanssa. Esimerkiksi itsenäisyyspäivän vietän erään rakkaan perhetutun luona, tehden hyvää ruokaa :) 

Huomenna on joulukuu, hurjaa miten aika menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti