torstai 30. tammikuuta 2014

Haalarikastajaiset & uudet sukset

Talvinen tervehdys!

Kävin tänään ostamassa itselleni uudet perinteisen sukset ja sauvat :) Näitä ajattelin testailla lauantaina, kun pitäisi olla sopiva hiihtosää. Kaupasta lähti matkaan myös "kamelijuomapullo", jonka saa sidottua vyötärölle kätevästi.


Ulkona on todella kaunista, mutta hieman liian kylmä. Onneksi vuodet Rovaniemellä ovat karaisseet ja kaapeista löytyykin lämmintä vaatetta.

Otin tämän kuvan huoneestani.

Eilen olin viettämässä haalarikastajaisia muiden opo-opiskelijoiden kanssa. Etkoilimme yliopistolla, jossa katsoimme mm. opiskelukaverieni tekemän "näin käytät haalareita"-videon ja osallistuin tietovisaan, jossa piti tietää faktoja muista.

Jatkot olivat Ilonassa ja ihan kivasti tuli reivattua pitkästä aikaa. Ei tullutkaan tammikuusta ihan tipaton! Siellä oli myös oikisopiskelijoita, joilla on samanväriset haalarit kuin meillä opoilla.
Tänään oli onneksi vapaapäivä. Illalla olen menossa katsomaan elokuvan 12 years a slave.

Ihanaa, kämppikseni soitti äsken, että hän ostaa meille laskiaispullat. :P



Odotan jo innolla ensimmäistä opoharjoitteluani, joka alkaa maaliskuun puolivälissä. Olen jo keskustellut ohjaajani kanssa aiheista, joita käsittelen. Jos ohjaajani on kipeä, pääsen sijaistamaankin häntä. Jännittävää!

Gradukin etenee etanavauhtia, mutta etenee kuitenkin. Lähinnä olen selvitellyt keskeisiä käsitteitä ja kahlannut kansainvälisiä tieteellisiä artikkeleja läpi. 

Peilini ja koristeita.

Karkkilakkoni loppuu lauantaina. Tässä vähän tammikuulta saalista, joka pitäisi tuhota jossain vaiheessa: 




Huomenna alkaa uusi kurssi, opettajan ammatillinen vuorovaikutus. Viikonlopulle ei (onneksi) ole sen kummempaa ohjelmaa, paitsi hiihtoa ja leffailta Sannin kanssa.

o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti