lauantai 1. helmikuuta 2014

Hiihtoa tuiskussa


Oheinen kuva on aamuiselta hiihtoreissultani, kun lähdin uusia kamoja ensimmäistä kertaa testamaan. Sää oli kammottava, mutta toisaalta fiilis oli kuin pienellä seikkailulla: lunta pyrytti päin naamaa ja meno muistutti umpihankihiihtoa.
En kuitenkaan ollut ainoa uskalias, vaan laduilla viipotti menemään pari muutakin hiihtäjää. Oma meno oli melko tahmaista pitkän tauon ja huonon sään vuoksi.
Suoraan sanottuna näytin varmaan aika koomiselta.

Jee, karkkilakko loppui tänään! Mutta eipäs vain tehnytkään mieli karkkia. Söin kahvin kanssa pari palaa chilisuklaata ja muutaman kermatoffeen, mutta se riitti mainiosti. Itseasiassa tuli vähän ällö olo niiden jälkeen. Päätin, että pidän lauantaisin karkkipäivän ja muuten välttelen... 

Kuva täältä


Viimeistelin ja palautin tänään tieteen filosofian esseen, joka meni aika ympäripyöreäksi pohdiskeluksi. Huomenna olisi tarkoitus perehtyä taas gradun teoriaan. Löysin jo yhden lupaavan nelikentän - sillä juuri nelikentät ovat kuulemma ohjausalalla hyödyllisiä.

Meikän opiskelusoppi (syksyllä)

Viime aikoina on tullut katsottua monia hyviä leffoja. Päällimmäisenä mielessä on Oscar-ehdokas 12 Years a Slave, jonka kävin leffateatterissa katsomassa torstaina. Se oli todella vaikuttava ja tunteita herätävä tapaus. Pidin varsinkin viivyttelevistä kohtauksista ja Zimmerin musiikista. Suosittelen! Toivon, että varsinkin sivuosassa näyttelevä Lupita Nyong'o voittaa Oscarin. 
Eilen katsottiin kämppisten kanssa Rushin, joka kertoo formulatähti Niki Laudasta ja James Huntista. Ennakkoluuloista huolimatta tämäkin oli viihdyttävä elokuva ja koskettava myös. 

Kuva täältä

Jos muuten joskus käytte Joensuussa, niin suosittelen Surakan baaria! Kävin siellä tänään ensimmäistä kertaa, opiskelukaverien kanssa. Surakka on tosi lämminhenkinen ja mukava paikka :) 

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti