perjantai 7. helmikuuta 2014

Sporttiperjantai

Hyvää viikonlopun alkua kaikille!

Keskiviikon Hawaii-bileissä.

Heräsin aamulla seiskalta. No, viime yönä tuli silti nukuttua 11 tuntia ja univelat pois! Keskiviikon haalaribileissä venähti pilkkuun asti, vaikka en alkoholia nauttinutkaan kuin pari lasia. Tupa oli kuitenkin täysi ja tunnelma katossa! Saatiin leit kaulaan :) 

Onneksi tarkistin sähköpostin ennen yliopistolle lähtöä, sillä aamun (ainoa) luento olikin peruttu. Lähdinpäs sitten reippaana tyttönä lenkille!

Tänään on varsinainen urheiluperjantai, sillä olen menossa kohta talvicircuittiin, jonka ohjaa liikuntatuutorina toimiva kaverini. Sen jälkeen katselemme kotosalla Sotsin olympialaisten avajaisia.

Viikonlopulle ei ole sen kummempia suunnitelmia, mikä on ihanaa, sillä sitten seuraavat kolme viikonloppua ovat täynnä: Rovaniemelle, talvipäiville ja Madridiin. Tämän viikonlopun käytän kotoiluun ja opiskeluun. Yksi kämppiksistäni, Hanna, tulee tänään takaisin kotiin opintoihinsa kuuluvalta leiriltä. Hän soittaa siis kanteletta ja opiskelee musiikkipedagogiikkaa. Lupasin mennä häntä illalla vastaan :) 

Kuva täältä.

Moni kaverini/sukulaiseni valmistautuu tällä hetkellä kevään pääsykokeisiin, eri aloille toki. Joukossa on muun muassa hammaslääkäriksi, psykologiksi, palomieheksi ja sairaanhoitajaksi hakevia. Toivotan kaikille sydämestäni paljon onnea pääsykokeisiin! 

2 kommenttia:

  1. Heh, tosi kiva blogi! :) Parannuksena olisi ehkäpä se, että lisäisit tänne "Lukija" -napin, josta sun blogiin voi liittyä. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, ja nyt lisäsin lukija-palkin tuonne :)

    VastaaPoista