keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kuulumisia harjoittelusta

Heipparallaa!


Ihan jäätävästi tekemistä, mutta yöunista en silti karsi. Orientoiva harjoittelu on tarjonnut mulle tosi monipuolisen kuvan opon työstä. Olen päässyt mukaan oppilashuoltotyöryhmään, yritysyhteistyöpalaveriin, yksilöohjauksiin, luokkaohjauksiin ja aineenopettajien tunneille. Opettajanhuoneessa olen jutellut muun muassa entisen kotitalousopettajani kanssa :) Koin tänään isoja onnistumisen tunteita, kun autoin yksilöohjauksessa ja pääsin keskustelemaan yhden oppilaan kanssa fanfiction-kirjoittamisesta ja sen hyödyntämisestä kieliopinnoissa.

Huomenna menen avustamaan seiskojen kuviksen tunnille. Haaveilin joskus nuorempana kuviksen opettajan työstä, joten nyt pääsen sitten kokeilemaan sitäkin. Aiheena on kubismi.

Picasson Les Demoiselles d'Avignon

Ensimmäinen oma yksilöohjaukseni on perjantaina. Luokkaohjauksia pidän ensi viikolla. Ohjaajani hyväksyi tänään tuntisuunnitelmani. 

Mites sitten se gradu? Lähetin tutkimuslupakirjeeni graduohjaajalleni, mutta hän ei ole vielä vastannut sähköpostiini. Vähän se projekti on siis jäässä. Tarkoitus olisi viikonloppuna lukea teoriaa ja muotoilla tutkimuskysymyksiä.

Viikonloppuna on myös tätini synttärit ja veljenpoikani ristiäiset.

Ja ei, en yritä polttaa kynttilää molemmista päistä. Pitääkseni itseni koossa, pyrin ulkoilemaan joka päivä (pyöräilen töihin, käyn kaverin kanssa lenkillä) ja katsomaan välillä sarjoja tai leffoja. Viimeksi tuli tsekattua Tarantinon Django Unchained. Sarjoista olen seurannut eniten viimeaikoina Big Bang Theoryn seiskakautta, Greyn anatomian kymppiä ja Once Upon a Timen kolmoskautta. Viimeksi mainittu on kyllä semmoinen aivot narikkaan ja sukellus fantasiaan -kokemus, että gradu unohtuu. 

Hook täältä


Game of Thronesin neloskautta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti