sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Maailmancupissa oli huipputunnelma!

Terveisiä ampumahiihdon maailmancupista!

Viime viikko on vierähtänyt kiireisissä tunnelmissa. Takana on todella hyviä hetkiä sekä paljon puurtamista. Nyt on kuitenkin tyytyväinen olo. Onnistuin kiireestä huolimatta!

Päällimmäisenä mielessä ovat tietenkin ampumahiihdon maailmancupin kisat Kontiolahdella. Suunnittelimme työparini Ellan kanssa muksulan (kid´s park), jossa oli kasvomaalausta (myös aikusille), lumen maalausta, poroajelua, moottorikelkkailua ja kisamaskotteja. Kaikkeen sitä kasvatustieteilijä joutuu/pääsee!

Pääsin tänään hengailemaan pari tuntia kisamaskottina. Puku oli melko ahdistava, mutta tunnelma vei mennessään. Kisakatsojat halusivat sankoin joukoin yhteiskuvaan nallen kanssa.
Mikä parasta, kisamaskotti pääsi saattajansa kanssa mm. VIP-katsomoon ja media-alueelle. Vuoroteltiin sitten Ellan kanssa nallen sisällä.

Kaisa hiihti ja ampui itselleen jopa kolme voittoa, mitä oli mahtaa todistaa. Lisäksi norjalaisurheilijoiden suoritukset olivat ihan huikeita!

Kiitän työpariani Ellaa, jonka ansiosta meillä toimi homma. MM-kisoissa uusiksi!



Huomenna koittaa sitten lähtö vanhempien luokse ja ensimmäiseen opoharjoitteluun! Tällä hetkellä tuntuu hieman absurdilta, että ylihuomenna olen jo työharjoittelussa. Pitää vielä pakata ja palautella kirjastoon kirjoja. 

1 kommentti: