keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Madridin reissu.


Hola!


Palauduin eilen Joensuuhun viiden yön mittaiselta Espanjan reissulta. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ystävääni Saaraa, joka on siis ollut Madridissa noin puoli vuotta vaihto-opiskelijana. Lisäksi pari muutakin kaveriani tulivat samaan aikaan sinne :) Säät suosivat, lennot olivat ajoissa ja ruoka oli hyvää ja halpaa. Shoppailtiin hulluna ja käveltiin niin paljon, että mun jalkoihin tuli rakkoja.
Tässä vähän reissukuvia:













Olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa, mutta opiskelukiireet ja taloudellinen tilanne pakottivat takaisin koto Suomeen.

Nyt on sitten edessä puolentoista viikon mittainen opiskelukiire ennen työharjoittelun alkua. Tänään oli sotilasalaa käsittelevä esitelmämme, joten se on nyt pois päiväjärjestyksestä. Huomenna on onneksi vain muiden ammattiala-esitelmiä, mutta muuten päivä pitäisi käyttää ammatti- ja työurakurssin sekä gradun teorian parissa.
Viikonloppuna on opiskelukaverin 25-vuotis synttärit, joille olen luvannut leipoa kakun Batman-teemalla :D Ihanaa päästä pitkästä aikaa leipomaan!

Ensi viikko on melko saatanallinen, sillä se pitää sisällään muun muassa yhden vaikean tentin uusinnan, gradusemman jossa esittelen omaa työtäni, yksi 11 tunnin päivä, maailmancupin vapaaehtoistyötä, ryhmätyöskentelyä ja ammatti-teemasitsit, joihin menen toustaamaan.

Huh huh. 

No, ainakin sain vähän ladattua akkuja etelässä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti