tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä + gradu = mahdoton yhtälö?

Aurinkoista vapaavalintaista vuorokauden aikaa lukijoille!


Pahoittelen tylsää aloitusta: ulkona on +30, mutta edelleen gradu pitäisi pitää mielenpäällä. Torstaina on laajan tutkimussuunnitelman esittely kevään viimeisessä graduseminaarissa. Kävin tänään naputtelemassa yliopiston kirjastolla suunnitelman valmiiksi ja postasin sen verkko-oppimisympäristöön. Lisäksi kävin lainaamassa vahtimestarilta nauhurin, jota en osaa vieläkään käyttää.



Jo huomenna on siis ensimmäinen aineistonkeruuhaastattelu. Nauhoitan haastattelun varmuuden vuoksi myös puhelimellani, jotta on sitten varmuuskopiokin olemassa.

Jännitän aika lailla palautetta, jota torstaina saan sekä opponentilta että ohjaajalta. Tulenpas sitten vaikka tännekin päivittelemään.

Gradun lisäksi mulla on ollut meneillään oma henkilökohtainen kulttuuriviikko: viikonloppuna olin kolmena iltana seuraamassa Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulun tanssiopiskelijoiden tuotoksia. Viimeisin oli hyvän ystäväni tekevä koreografia, joka oli aika räväkkä revyy. Maanantaina kävin syömässä Muotoiluakatemialla. Tänään menen seuraamaan kämppiksen kanteletutkintoa :)
Ostin myös uuden leivontakirjan, Kinuskissan helpot suosikit. Olen seurannut Kinuskikissan blogia jo vuosia. Esimerkiksi aikaisemmin mainitsemani sitruunakakun ohje on Kinuskissan blogista, joka löytyy tästä linkistä.


Ajattelin testata muutamaa reseptiä jo tänään ja huomenna, sillä hyvä ystäväni Emmi tulee tänne Joensuuhun pääsykokeeseen. Jännitän hänen puolestaan tosi paljon, mikä on tehnyt tästä viikosta aikamoisen stressimöykyn. Onneksi Emmi toi minulle viimevisiitillään Dermosilin rentouttavan jalkahoitopaketin:



Nyt lähden leipomaan ja valmistautumaan illan kansanmusiikin konserttiin. Niin ja opettelemaan ton nauhurin käyttöä...


2 kommenttia:

  1. Tämä blogisi on ollut ihan äärimmäisen hyödyllinen! Päätin itsekin juuri hakea syksyllä Jyväskylään ja keväällä Joensuuhun ohjauksen maisteriopintoihin kun tajusin, että mieluummin työskentelisin ihmisten kuin kirjojen parissa. :) Mukava seurata matkaasi, niin osaa sitten itsekin hieman henkisesti varautua jos edessä on muutto pois rakkaasta Lapistani :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta kommentista :) Itsehän olen myös joutunut jättämään Lapin taakse, ja sillä on ikuisesti paikka sydämessä. Mutta kyllä täällä Pohjois-Karjalassakin olen viihtynyt hyvin.

    VastaaPoista