maanantai 26. toukokuuta 2014

Tutkimussuunnitelmasta pärähti viitonen!

Wuhuu, tänään oli WebOodiin ilmestynyt pojot suunnitteluseminaarista, ja arvonsana 5!! :)
Se tarkoittaa siis sitä, että minulla on mahdollisuuksia normigradua (C) parempaan suoritukseen (M tai E), jos vain saan panostettua työhöni tarpeeksi. Oli kyllä melkoinen ylläri!
Sinänsä sillä gradun arvosanalla ei niin hirveästi ole väliä, mutta olisihan se kiva itse tietää ansainneensa sen. Ja voihan siitä CV:ssä mainita. :D

Haastattelut ovat sujuneet hyvin ja helteisissä tunnelmissa. 6.6. on psykologian aineopintojen valintakoe. Siihen on ilmoittautunut 63, ja opintoihin valitaan 35 - eli melko hyvät mahikset päästä pienellä lukemisella mukaan. Meillä on opojen kanssa lukupiiri, mikä helpottaa kummasti urakkaa.

Torstaina teen täältä porukoiden luota päivävisiitin Helsinkiin. Käyn Stockalla värjäyttämässä tukkaa taitavan kampaajakaverini kätösissä. Hän on myös ihan älyttömän hyvä meikkaajamaskeeraaja, olen ollut Rollossa hänen mallinaan. Esimerkiksi maskeerauksen lopputyössä:





Lisäksi käyn leffassa kattomassa Maleficentin ja etsin vähän kesävaatetta. Tosin huomenna säät alkavat ennusteiden mukaan viilentyä hetkeksi. Oman aurinkoihottuman kannalta ihan hyvä vaihteeksi...

Opopääsykokeetkin lähestyvät. Jos joku on tulossa pidemmän matkan takaa Joensuuhun, niin suosittelet Islon hostellia, se on melko edullinen ja lähellä yliopistoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti