maanantai 12. toukokuuta 2014

Kesä lähestyy :)

Taas vierähti yksi viikko vanhempien luona. Kävin sopimassa ensi syksyn perusharjoittelusta, lukiossa. Lisäksi näin juuri muuttanutta kaveriani ja hänen perhettään. Lauantaina katsoin kerrankin Euroviisut alusta loppuun samaisen kaverin luona. 
Eilen juhlittiin lähisukulaisten kanssa äitienpäivää :)


Leivoin sitruunakakkua viisukatsomoa varten, ja sitähän riitti äitienpäiväksi myös. Insipiraatio syntyi kesken Game of Thronesin.


Ostin pari viikkoa sitten Joensuun kämppään ensimmäisen orkideani, ja se on vielä hengissä. Tänään on ollut ihana sää!

Ja sitten vähän opiskeluvelvollisuuksista: vietin tänään jopa kolme tuntia yliopiston kirjastolla. Pänttäsin vähän syventävän pedagogisen kirjallisuuden tenttiin: työn alla oli kirja nimeltä Perhe murroksessa - Kriittisen perhetutkimuksen jäljillä (toim. Forsberg & Nätkin, 2003). Ihan mielenkiintoinen oopus, varsinkin adoptiota käsittelevä kappale oli hyvä.

Huomenna on neljä tuntia graduseminaaria, jossa tarkastellaan tutkimussuunnitelmia. Itse toimin vain opponenttina. Oma suunnitelmani on suurennuslasin alla vasta reilun viikon päästä.

Keskiviikkona on orientoivan harjoittelun päättävä työpaja, jossa pohditaan portfolioita ja kai suunnitellaan ensi syksyn harkkaa. 

Viikonlopuksi suuntaan Kuopioon, missä hyvä ystäväni opiskelee tanssinopettajaksi. Menen katsomaan hänen näytöstään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti