sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Istuimme eilen iltaa hyvän ruoan parissa "kollegakaimani" Johannan kanssa, Kerubissa, Ilosaaressa. Rakastuin bataattiranskalaisiin, joita sieltä saa! Nam nam. Hinta oli 3,50€ ja annos melko pieni, mutta maku oli sitäkin ihanampi.

Join ehkä muutaman limelonkeron suunniteltua enemmän, mutta ainakin oli hauskaa. Kerubista matka jatkui Bar Playhin, mihin tuli sitten muutama kaveri lisää. 

Tulipahan palkittua itseni melko ahkerasta opiskelupäivästä, johon kuului Kuntalakiin tutustumista sekä hieman Johdatus ohjauksen teoriaan ja käytäntöön -kurssin oppimistehtävän kirjoittelua. 

Lainasin kaverin rekvisiitta, koska keskustelimme hipstereistä :D


Jutustelimme eilen menneistä ja omista taustoista, mistä johtuen tuli hieman ikävä Rovaniemelle jääneitä ihmisiä. Siellä minulla oli todella laaja kaveripiiri, joten hyppäys Joensuuhun oli aikamoinen sosiaalinen muutos. Eilen Lapissa olisi ollut ylioppilaskunnan vuosijuhlat, joihin olisin tietenkin osallistunut, jos olisin siellä vielä jatkanut. Kyseessä on siis hieno iltapukujuhla hyvän ruoan kera. Kaverien Facebook-päivityksille olin hieman kade. Noh, onneksi minä sain bataattiranskalaisia!

Toisaalta täälläkin on lyhyessä ajassa ehtinyt tutustua erilaisiin ja mukaviin ihmisiin.

Kävin muuten eilen myös vähän shoppailemassa, kun kerran pääsin kaverin auton kyytiin. Ostin uuden rahin, josta saa avattua tarpeen tullen vierasvuoteen. Se maksoi onneksi vain 25€!

Tänään olen taas lueskellut ja kirjoitellut yhtä esseetä (aiheena ohjauksen klassikko Carl Rogers). Kohta alan vääntämään jauhelihapihvejä ja muusia, joihin molempiin tulee tuntuvasti rosmariinia ja cayanne-pippuria! Ai että hyvä ruoka on sitten mahtava asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti