sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Opetushallinto

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :] 


Tämä viikonloppu on koostunut sopivassa suhteessa seurasta, opiskelusta, siivoamisesta ja rentoutumisesta. 

Kaveri kiipesi puuhun kerran Rollossa...

Perjantain yleishallinto-oikeuden tentti saattoi jopa mennä läpi! Tentissä oli kolme kysymystä, joista kaikkiin vastasin suunnilleen asiaa. Se vain, että oikein pitäisi saada vähintään 50%... Jos jotain kiinnostaa, niin kysymykset käsittelivät; 1) hallinnon oikeusperiaatteita ja hakemuksen vireilletuloa, 2) käsitteenmäärittelyä: tiedoksianto, hallintopäätös 3) valituksen tekeminen.
Vaikeuskerrointa lisäsi se, että pyyhekumini tippui kesken kaiken edessä olevan penkin alle :D 

Tentin jälkeen perjantaina näin kavereita ja keskityin kaikkeen muuhun paitsi koulujuttuihin. 

Tiistaina on siis luvassa se opetushallinto ja johtaminen, johon keskityin eilen. Kyse on pakollisista kasvatustieteen opinnoista. Yksi kurssikaveri jo ilmoitti, että ei ehdi osallistua ekaan tenttipäivään, ja hän pyysi minulta tukiopetusta, koska "hallitsen asiat paremmin". Imartelevaa! 

Otin tämän kuvan Rollossa keväällä 2012

Sulatimme eilen kämppisten kanssa pakastimen, johon oli ehtinyt kertyä melkoinen jäävuori. Kun olimme laittamassa pakastinta takaisin päälle, se ei käynnistynytkään. Piti sitten soittaa vuokraemännälle, mutta onneksi hänen miehensä sitten tuli pian säätäämään laitteen päälle :)

Illalla katselin telkusta UP-animaation, joka on varsinkin alussa hyvin koskettava ja puhutteleva. Hienoa, että Pixar on tehnyt vanhusten yksinäisyyttä käsittelevän piirretyn lapsille! 

www.pixar.com

Tänään yritän jatkaa luku-urakkaa. Jossain vaiheessa menen lenkille, vaikka sää onkin harmaa ja sateinen.

 Onneksi huomenna ei ole mitään luentoja, joten viikonloppu jatkuu tavallaan pidempään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti