perjantai 18. lokakuuta 2013

Seikkailu

Minulle sattui eilen ärsyttävä kommellus.

Talossamme alkoi torstaina pääoviremppa, joten kulku taloomme tapahtuu takaoven kautta. Sääli, että mun avain ei tähän takaoveen käynytkään!
Isännöitsijä ei enää illalla ole tavoitettavissa, vuokraemäntä ei vastaa, kämppikset on töissä tai toisella paikkakunnalla. Ovenavauspalvelun numero ois ilmoitustaululla talon sisällä (kuulin tästä vasta myöhemmin). Soitin numeropalveluun, mutta nekään ei löytäneet netistä ovenavauspalvelun numeroa meidän taloon.

Mitä tekee kylmissään oleva Johanna?


Soitin äitille ja se neuvoi heittämään kiviä(!) naapurin ikkunaan tai soittamaan hätänumeroon. Noh, en tehnyt kumpaakaan vaan kävelin poliisilaitokselle (joka on ihan lähellä), mutta se olikin mennyt 16:15 kiinni. Soitin hätänumeroon, neuvoivat odottamaan naapuria.
Palasin takaisin. Odotin. 


Lopulta rohkaisin itseni ja kiipesin taloni tikapuille ja koputin naapurin ikkunaan. Viiton vähän ja pian pääsin taas lämpimään! 
Noh, sain sitten vara-avaimen, mutta sekään ei toiminut takaoveen. Nyt joudun odottelemaan vähintään viikonlopun yli, milloin saan toimivan avaimen! Ärsyttää! Pitää kysellä, miten kämppikset on kotona ja viedä oveen lappu, etteivät naapurit sulkisi ovea päivällä.



Onneksi minulla on äitin lahjoittama tv-huopa, johon voin kääriytyä kotoilemaan. Sunnuntaina pitäisi palauttaa essee, ja viikon päästä on yleishallinto-oikeuden tentti. 


Huomiseksi olen tosin lupautunut nettituttuja miittamaan, ja sunnuntaina on taas luvassa ruoanlaittoa opofuksiporukalla... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti