torstai 24. lokakuuta 2013

Tenttejä & tuuletusta

Minun piti pyhittää koko tämä päivä tenteille, mutta "eksyin" Itä-Suomen ylioppilaiden lautapelikerhoon kaverini kanssa pariksi tunniksi. Noh, tavallaan palkitsin itseni siitä, että aamupäivän tieto- ja viestintätekniikkatentti meni luultavasti läpi. 

Huomenna on siis yleishallinto-oikeuden tentti, joka pyörii lähinnä hallinto-, kunta-, kieli- ja hallintolainkäyttökain ympärillä. 


Muistiinpanoja...


Tavoitteeni eivät todellakaan ole kovin korkealla huomisen tentin suhteen, mutta olen mielestäni ymmärtänyt tenttialueen pääkohdat. Tarkoitus olisi vielä pari tuntia kerrata muistiinpanoja. 

Oikeustieteen opinnot ovat poikenneet melkoisesti kasvatustieteestä; oikiksessa arvostetaan lyhyitä ja ytimekkäitä vastauksia, kun taas kasvatustieteissä on tilaa omalle pohdinnalle.

Tiistaina on sitten vuorossa opetushallinnon tentti, joka käsittelee osittain samoja asioita kuin hallinto-oikeus, joten tavallaan löin tässä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 


Huomenna olisi tarkoitus nähdä Kataa (psykan opiskelijakaverini, jonka kanssa ollaan oltu mm. samalla ala-asteella) kahvittelun merkeissä tentin jälkeen. Illemmalla on sitten luvassa hieman alkoholipitoisempaa istumista opoporukalla :) 



Syötiin näitä pullia amiksella maanantaina :P

Loppuun vielä hehkutusta erinäisistä asioista:

- Me saadaan uusi kämppis marraskuun alussa!
- Kirjoitan fanifiktiota (= fanien tuottamaa fiktiivistä tekstiä, jossa lähtökohtana on käytetty jotakin populaarikulttuurin tuotetta) eräälle foorumille, ja mun teksti on avattu melkein tuhat kertaa + kommentoitu hyväksi! :) Aloitin siis kyseisen ficin elokuun lopulla.
- Huomenna alkaa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti