maanantai 27. toukokuuta 2013

Ylihuomenna Jyväskylään!

Herttinen sentään, ylihuomenna se toinen vaihe Keski-Suomen keskuksessa sitten olisi edessä! :) Yhdensuuntaiseen matkaan menee n. kolme tuntia, eli vielä junassa ehdin vähän paniikkilukemaan muistiinpanoja. Jaa miksi luen haastatteluja varten? Pitäähän sitä jotain tietoakin olla, ettei vain selitä jotain ympäri pyöreää "tykkään ohjata" -hömppää.

Aikaisemmista opinnoistani sen verran, että minulla on siis tällä hetkellä kasassa 231 opintopistettä. Ohjauksen kannalta hyödyllisiä käymiäni kasvatustieteen kursseja ovat olleet ainakin Oppiminen ja opetuksen suunnittelu, Pienryhmän johtaminen, Kehityspsykologian perusteet sekä Aikuisuuden oppimispsykologia. Niin ja tietysti se kandi, joka keskittyi opoiluun.

Minulla olisi myös suunnitelmissa jatkaa opiskelijajärjestötehtävissä, mikäli minut valitaan jompaan kumpaan maisteriohjelmaan. Olen kiinnostunut opiskelijoiden edunvalvonnasta, koska kukapa muu tietäisi paremmin opiskelijoiden asioista kuin opiskelijat itse. :) Kokemusta ainejärjestötehtävistä minulle on kertynyt parilta vuodelta, joten seuraaksi kiinnostaisi jäsenyys edustajistossa.

Sitten se ruotsi. Rakastan Porvoota, josta saisi helposti töitä ruotsin kielen taitoisena (yhdyssana?). Haaveissa on myös vaihto-opiskelu länsinaapurissa.

Opoilla on hyvä työtilanne ja melko hyvä, työtä vastaava palkka. Oman asunnon hankinta parin vuoden sisällä olisi unelmieni täyttymys, joten vakituisen työn perässä tässä kovasti olen.

No, mikään suurista suunnitelmistani ei tietenkään toteudu, jos opiskelupaikka ei avaudu. Peukut pystyyn! =)

Tämmösellä herkuttelin Floridassa kesällä 2011!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti