tiistai 4. kesäkuuta 2013

Elämä rullaa - kirjaimellisesti

Tähän postaukseen tulee paljon muutakin kuin pääsykoeasiaa, koska tahdon kirjoittaa välillä kevyemmistä aiheista. Minulla on siis muutakin elämää kuin pääsykokeet :D

Ostin maanantaina rullaluistimet ja uuden hulavanteen. Molemmat ovat todella mieluisia liikuntavälineitä, ja johan tässä on aikakin yrittää taas päästä ruotuun liikunnan suhteen. Keväällä aikaa meni niin paljon muuhun, että kuntoilu jäi vähemmälle. Toki kävin kokeilemassa tankotanssia kahden kurssin verran helmi-huhtikuun aikana, eli en ihan täysin uppoutunut vain opiskeluun ja sen suomiin oheistapahtumiin. Suunnitelmissa olisi jatkaa tankoilua uudessa opiskelukaupungissa syksyllä, vaikka harrastus tuottaakin muutamia mustelmia.

Ihkauudet rullaluistimet jalassa. Vaatteet: Better Bodies.


Rullistelussa vaikeinta on ehdottomasti jarruttaminen. Ohikulkijat saivat varmasti eilen hyvät naurut, kun yritin tasapainoilla pitkin Vantaan katuja. Kuuma oli ja hiki valui! Onneksi en sentään kaatunut.  Haaveissa olisi päästä joskus vetämään pitkiä lenkkejä niin, että ei tarvitsisi pakoilla alamäkiä :D

Hulavanteen pyörittäminen sen sijaan sujuu minulta hyvin :) Tänä aamuna sekä eilen hulailin 10 minuuttia heti ensitöikseni herättyäni. Hulailussa yhdistyy hauskuus ja liikunta, ja varsinkin musiikin tahtiin se on todella kivaa vatsalihasten aktivointia. Toki nuo pahkurat vanteen sisäpuolella hieman sattuvat, mutta eiköhän keho pian totu tähänkin tuskaan. En ole masokisti, vaikka joku ehkä luulee niin näiden mun kivuliaiden harrastusten perusteella ;D Kokeilin myös vuosi sitten jousiammuntaa, ja siinä vasen käsi vasta mustaksi muuttuikin.

Uusi hulavanne ja serkun kahvakuulat.

Vähän ärsyttää, että tänään pitää istua 4½ tuntia junassa heti töiden jälkeen, kun ulkona on taas uskomaton helle! Otin evääksi junaan reissumiesleipää, appelsiinimehua, cashew-pähkinöitä ja banaanin. Olisi tehnyt mieli Valion aivan ihanaa uutta raparperijogurttia, mutta eihän se lämpimässä pysyisi hyvänä. Tässä herkku, jota voi syödä jälkkäriksi tai välipalaksi hyvillä mielin! Lukemiseksi otin junaan sekä muistiinpanoni sekä Coelhon Alkemistin. En ole tätä klassikkoa vielä lukenut, joten ajattelin katsoa, mistä olen jäänyt paitsi.

Namia <3

Odotan hotelliin pääsyä, koska minusta hotelleissa on yleensä ihana tunnelma. Johtuu varmaan kokolattiamatoista ja kattokruunuista, koska pidän tietynlaisesta ylellisyydestä sisustuksessa. Luultavasti joskus sisustan oman makkarin hotellisviitin näköiseksi. Voi olla, että en saa unta, mutta ainakaan vielä huominen ei jännitä. Herätys on siis n. 6:00 ja hotelliaamiainen 6:30 :)

Hyvä ystäväni oli maanantaina psykologian pääsykokeissa Joensuussa. Toiveissamme on, että pääsisimme alkusyksystä muuttamaan yhteiseen kämppään, esimerkiksi kivaan kolmioon lähelle keskustaa ja yliopistoa. Ystävälleni oli jäänyt hyvät fiilikset kokeesta, toivottavasti itselleni käy samoin huomenna. Menen siis ensimmäistä kertaa Joensuuhun, joten ihan mielenkiintoinen reissu siinäkin mielessä luvassa.

Tsemppiä kaikille pääsykokeilaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti