keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Juhannus lähestyy

Stonehengellä Iso-Britanniassa 2008. Kivien keskelle pääsee vain keskikesän aikaan.
Juhannusta lähden viettämään serkuista ja kavereista koostuvalla porukalla Varsinais-Suomeen. En yleensä odota Juhannusta, koska en aikaisempina kesinä ole ollut töissä näin intensiivisesti. Nyt lyhyt loma tulee kuitenkin tarpeeseen. Suunnitelmissa on saunoa, grillata, ottaa rennosti - sitä perinteisestä suomalaista keskikesän viettoa. Lähtemään pääsemme juuri sopivasti pahimpaan ruuhka-aikaan, mutta onneksi suurin osa mökkeilijöistä suuntaa varmaan Heinolaan päin.

Joensuun tuloksien pitäisi saapua huomenna. Jyväskylästä ei ole vieläkään tullut kirjettä, eli ehkä sekin tulee vasta huomenna perille. Kyllä tässä kärsimätöntä ihmistä koetellaan.

Töissä menee hyvin. Työtehtävät vastaavat koulutustani ja hommaa on monipuolisesti. Vaikka työpäivät koostuvat lähinnä näyttöpäätteen edessä istumisesta ja palavereista, onneksi sentään välillä pääsen ulos täältä toimistosta tapaamaan erilaisia media-alan ihmisiä. 

Aion muuten jatkaa tämän blogin ylläpitämistä opiskelujen alettua. Kirjoittaminen on hyvä tapa jäsentää, mitä opiskelujen aikana opin ja koen.

Huomenna sitten tiedossa postaus tuloksista... Laitan samantien myös asuntohakemuksen menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti