torstai 13. kesäkuuta 2013

Synttäripostaus

Vanhuus ei tule yksin: tänään heräsin siihen, että vasen korva oli lukossa. Kävin eilen uimassa, mutta sen jälkeen ei ollut mitään ongelmia. Nyt korva on pari tuntia ollut ärsyttävästi lukossa enkä kuule sillä hyvin. Ärsyttää! Lisäksi saman korvan sisäpuolella on jokin epämääräinen (rasva?)patti.

Täytän siis tänään 23 vuotta. Vanhenemista on tarkoitus juhlia tänään töiden jälkeen piknikillä, mikäli sää ei tuosta synkisty entisestään. Toin mukaan töihin aleksanterinleivoksia, macaron-leivoksia, suklaakeksejä ja chorizo-täytteisiä rieskarullia. Pitää sitten käydä vielä ostamassa juotavaa töiden jälkeen.

Grillattiin tyttöjen pokeri-illassa vaahtiksia.

Tasan viikko pääsykoetuloksien saapumiseen! Onneksi tässä välissä on niin paljon kivaa puuhaa, että en pääse liikaa jännittelemään eikä odotus käy pitkäksi. Huomenna on työpaikan virkistyspäivä, tosin sää ei enteile hyvää. Lauantaiaamuna sitten suunnaksi provinssirock ja näen pitkästä aikaa hyvää ystävääni. Samoin ensi viikolle olen sopinut pari tapaamista kaverien kanssa.

Levillä 2012.

Juhannusta odotan kovasti, koska olemme menossa isolla porukalla maaseudulle sukulaisten asunnolle (vanhemmat sukulaiset menevät tädille). Jippijippijee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti